Psykologiliiton toimisto on kiinni elokuun alkuun – mukavaa kesää!

Osa toimiston palveluista on kuitenkin saatavilla läpi kesän.

Nuorten psykologien koulutus- ja rekrytointipäivät

29.9.-30.9.2017

Ohjelmassa on luvassa muun muassa asiaa psykologien erikoistumiskoulutuksesta ja yrittäjyydestä sekä siitä, kuinka nuori psykologi voi onnistua työhaastattelussa, työnantajien tapaamista ja workshoppeja. Tätä ei kannata missata!

Suomen Psykologiliiton ja NPV:n Nuorten psykologien koulutus- ja rekrypäivät järjestetään Jyväskylässä 29.–30.9.2017. Tapahtuma on suunnattu sekä nuorille että nuorenmielisille psykologeille ja lähiaikoina valmistuville psykologian opiskelijoille. Luvassa on tehokas paketti täyttä asiaa, huikeita puhujia, ainutlaatuisia verkostoitumismahdollisuuksia ja viikonlopunviettoa mahtavassa seurassa. Osaamistamme kehittämään saapuvat mm. Psykologiliiton puheenjohtaja Annarilla Ahtola, Jyväskylän yliopiston professori Raimo Lappalainen, yliopistonlehtori Aarno Laitila, psykologi Katarina Meskanen, neuropsykologian erikoispsykologi Sanna Liuha sekä monta muuta alansa huippuasiantuntijaa! Tapahtuma on Psykologiliiton jäsenille täysin ilmainen.

Ohjelmassa on varattu aikaa omakustanteiselle lounaalle. Liitto tarjoaa molempina päivinä aamukahvin ja iltapäiväkahvin. 

Ilmoittautuminen valtakunnallisille Nuorten psykologien koulutus- ja rekrytointipäiville on päättynyt. Tapahtuma keräsi ennätysmäärän ilmoittautuneita, jonka vuoksi kaikki halukkaat eivät valitettavasti mahtuneet mukaan koko viikonlopun ohjelmaan. Samalla konseptilla on tulossa vastaava tapahtuma jälleen parin vuoden sisään, joten ei syytä huoleen, mikäli ei tällä kertaa tärpännyt! :) 

Kaikille ilmoittautuneille on nyt lähetetty tieto mukaan pääsemisestä taikka varasijoille sijoittumisesta. Mikäli olet ilmoittautunut lomakkeen kautta, eikä mitään ole kuulunut, laitathan viestiä osoitteseen lisa.holopainen@psyli.fi, niin hoidetaan asia kuntoon. 

Ohjelma

Katso päivien ohjelma pdf:nä tästä linkistä.

Workshopit

Klo 13.30–14.30

Palkkaneuvottelun pikakurssi, Heini Salo, psykologi, KePsyn palkka- ja järjestövalmiusvastaava, varaluottamusmies

Työpajassa tutustutaan psykologien kunta-alan palkkausjärjestelmään ja ajankohtaiseen palkkaustilanteeseen. Käsiteltäviä asioita ovat lisäksi palkkaneuvotteluun valmistautuminen ja mahdollisuudet palkkauksen kehittämiseen sekä yksilön että ammattiryhmän näkökulmasta.

Max. 25 osallistujaa

Mitä parantaisit? Itsensä johtamisen ABC, Karri-Pekka Kauppinen – Tervetuloa itsensäjohtamiskoulutukseen

Koulutuksen tavoitteena on auttaa sinua vaikuttamaan itseesi siten, että saat aiempaa parempia tuloksia aikaiseksi. Teoreettinen viitekehys tulee itsensäjohtamisen teorioista (esim. Bryant & Kazan, 2012), hyväksymis- ja omistautumisterapiasta (ACT;  Hayes, 2009) sekä transdiagnostisesta keskitetystä hyväksymis- ja omistautumisterapiasta (FACT;  Stroshal, Robinson & Gustavsson, 2012). Koulutuksen aiheina on ajan- ja elämänhallinta, arvojen mukainen käyttäytyminen sekä ajattelun ansat. Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat oppia elämään huolella lähtötasosta tai peloista riippumatta. Tarvitset mukaan vain avoimen mielen ja muistiinpanovälineet.

Kouluttajana toimii Karri-Pekka Kauppinen Versosta. Karri-Pekka toteuttaa mm. Terveystalolla itsensäjohtamisen koulutusohjelmaa. Mikäli sinulla on jotakin mitä haluaisit etukäteen sisällyttää ohjelmaan, ole yhteydessä osoitteeseen karri-pekka@psykologilla.fi 

Tervetuloa. Max. 40 osallistujaa

Rohkeus loistaa psykologina, Sanna Kinnunen

Tuleeko sinulle tilanteita, joissa mietit "Kyllä minä varmaan osaisin, mutta..."? Tässä workshopissa kehitetään käytännön harjoituksilla rohkeutta tuoda omaa osaamista esille ja puretaan mielen esteitä menestymisen tieltä. Varaa mukaan annos kokeilumieltä ja tule mukaan rohkaistumaan!

Max. 25 osallistujaa.

14.00–15.00

Psykologiharjoitteluun työ- ja organisaatiopuolelle?, Kimmo Haapanen (cut-e)

Tule kuulemaan harjoittelusta työ- ja organisaatiopsykologian maailmassa! Pääset samalla lisäämään tietouttasi yksityisen sektorin työtehtävien sisällöstä, kuten esim. yritysten HR-osastojen kouluttamisesta, esimiestason henkilöarvioinneista sekä kansainvälisyysmahdollisuuksista. Workshopissa kuulet myös ensikäden tietoa ja vinkkejä harjoittelupaikkojen hakemisesta. Max. 25 osallistujaa.

Vahvuusprofiili – tunne osaamisesi ja vahvista sitä, Iiro Korhonen

Työnhaussa ja elämässä yleisestikin on erittäin hyödyllistä olla tietoinen omasta osaamisesta ja vahvuusalueista - jos et itse tiedä kuka olet ja mitä osaat, voitko todella odottaa kenenkään muunkaan huomaavan? Meillä jokaisella on omat vahvuutemme ja kehityskohtamme ja näiden tunnistaminen on taito itsessään, jota voit hyödyntää työnhaussa ja itsesi kehittämisessä entistä paremmaksi. Tässä työpajassa keskitymme omien tämän hetkisten vahvuuksiemme identifioimiseen ja siihen, miten voimme kehittää osaamistamme haluamaamme suuntaan. Max. 26 osallistujaa.

15.00–16.00

Työterveyspsykologin case-workshop, Marke Koskelin

Max. 25 osallistujaa.

Palkkaneuvottelun pikakurssi, Heini Salo, psykologi, KePsyn palkka- ja järjestövalmiusvastaava, varaluottamusmies

Työpajassa tutustutaan psykologien kunta-alan palkkausjärjestelmään ja ajankohtaiseen palkkaustilanteeseen. Käsiteltäviä asioita ovat lisäksi palkkaneuvotteluun valmistautuminen ja mahdollisuudet palkkauksen kehittämiseen sekä yksilön että ammattiryhmän näkökulmasta.

Max. 25 osallistujaa.

Psykologina kliinisessä tiimissä – osaaminen ja asiantuntijuus, Katariina Meskanen

Mikä tekee psykologista asiantuntijan? Mitä sellaista psykologi voi tuoda tiimiin, mitä muut eivät voi tuoda? Miten voin paremmin tuoda esille omaa osaamistani ja asiantuntemustani kliinisessä tiimissä? Mikä tekee minusta hyvän psykologin? 

Tässä työpajassa pääset pohtimaan psykologin asiantuntijuutta ja ammatillista osaamista. Tutustut psykologin ammatillisiin kompetensseihin ja arvioit, miten hyvin ne sinun kohdallasi toteutuvat. Pääset myös pohtimaan, mikä tekee juuri sinusta hyvän psykologin. Työpajasta saat lisää itsevarmuutta luottaa omaan osaamiseesi ja asiantuntijuuteesi. Max. 40 osallistujaa.

Näet kaikki workshopit myös pdf:nä tästä.

Majoitus

Majoituksen suhteen tarjotaan kahta edullista vaihtoehtoa – joko ilmainen yö toisen osallistujan luona (kysytään ilmoittautumislomakkeella) tai tarjoushintainen, omakustanteinen yö hotelli Albassa (Jyväsjärven rannalla, aivan molempien päivien ohjelmapaikkojen naapurissa). Hotelli Alba tarjoaa osallistujillemme seuraavanlaisen tarjouksen:

  • Yhden hengen Economy huone 74 €
  • Yhden Hengen Superior huone 90 €
  • Kahden hengen Standard huone 90 €
  • Saunallinen Junior Suite 1–2 hengelle 142 €.

Hinnat sisältävät buffet aamiaisen, Wifin, maksuttoman parkkipaikan sekä saunomismahdollisuuden.Varaukset suoraan hotelliin, p. 014 636 311 tai info@hotellialba.fi, varaustunnuksella Nuorten psykologien koulutus- ja rekrytointipäivät.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä TJS:n, Nuorten psykologien verkoston johtoryhmän sekä Stimulus ry:n kanssa.

Muista seurata tapahtumaa myös facebookissa.

Erittäin lämpimästi tervetuloa ja mukavaa syyskuun jatkoa siihen saakka!

Odottavin terveisin,

Lisa Holopainen
Opiskelijasihteeri
Suomen Psykologiliitto
Student Secretary
The Finnish Psychological Association
lisa.holopainen@psyli.fi
+358(0)401720214  Osallistu keskusteluun jäsenalueella!

Uutiskirje 7/2018

SA2017
  • Psykologiliitto SuomiAreenassa – tule mukaan!
  • Psykologiliitto laati lausunnon psykososiaalisten hoitojen suosituksesta
  • Sivistysvaliokunta huomioi psykologit varhaiskasvatuksessa
  • Muistitko ilmoittautua liikuntapäiville?
  • Psykologiliiton toimisto on kiinni elokuun alkuun – mukavaa kesää!
  • Joko seuraat liittoasi Twitterissä?

Congress Moscow 2018