Ajankohtaista

Ajankohtaista-osiosta löydät liiton ajankohtaiset uutiset, tiedotteet, blogi-kirjoitukset, tapahtumat ja niiden tallenteet. Medialle-osiosta löytyvät lehdistökuvat sekä Psykologiliiton asiantuntijoiden yhteystiedot toimittajien käyttöön.

Psykologi-lehden tiedot sekä liiton kannanotot ja muut julkaisut löytyvät Psykologiliitto-osiosta.


Uutiset

9.5.2017

Lasten Suomi -hanke haastaa lapset valokuvaamaan

Psykologien Sosiaalinen Vastuu ja Suomen Psykologiliitto järjestävät Lapsen Suomi -valokuvaushankkeen. 15-vuotiaat ja sitä nuoremmat lapset voivat vapaasti valokuvata ja kertoa kirjallisesti, miten he näkevät ympäristönsä ja mikä on heille tärkeää.

Kuva 7403 Miska Parviainen    Kuva: Miska Parviainen


Lapset voivat valita itseään kiinnostavan, omaan elämäänsä liittyvän kuvauskohteen ja toteuttaa kuvan haluamallaan tavalla. Välineellä ei ole väliä, vaan yhtä hyvin kännykkä kuin järjestelmäkamera kelpaavat.

Kuvaan voi liittää myös kertomuksen. Hankkeeseen lähetettyjä kuvia ja kertomuksia julkaistaan järjestöjen viestinnässä tämän vuoden aikana, ja vuoden lopulla niistä kootaan näyttely nettiin lastensuomi.net-sivustolle. Lisäksi 12–20 kuvaa pääsee mukaan vedosnäyttelyyn, joka kiertää ympäri Suomea. Näyttelykuvat valitsee kolmihenkinen kuraattoriryhmä: Psykologiliiton puheenjohtaja Annarilla Ahtola, valokuvaaja Sami Kero ja valokuvausta harrastava, 11-vuotias koululainen Leevi Kauppinen.

Kuvat ja kertomukset lähetetään osoitteella lastensuomi@gmail.com. Kuvia ja kertomuksia voi lähettää 31.10.2017 saakka. 

Tarkemmat ohjeet ja lisätietoa hankkeesta löydät lastensuomi.net-sivustolta.

Tiedustelut: Kirsti Palonen, kirsti_palonen@hotmail.com.

Kuvia median käyttöön: http://www.psyli.fi/ajankohtaista/medialle/kuvat


Palaa otsikoihin