Ajankohtaista

Ajankohtaista-osiosta löydät liiton ajankohtaiset uutiset, tiedotteet, blogi-kirjoitukset, tapahtumat ja niiden tallenteet. Medialle-osiosta löytyvät lehdistökuvat sekä Psykologiliiton asiantuntijoiden yhteystiedot toimittajien käyttöön.

Psykologi-lehden tiedot sekä liiton kannanotot ja muut julkaisut löytyvät Psykologiliitto-osiosta.


Uutiset

19.6.2017

Mielen – ja koko Suomen – hyvinvointi puhuttaa SuomiAreenassa

Suomen Psykologiliitto järjestää paneelikeskustelun ”Hyvinvoiva mieli – hyvinvoiva Suomi” Porissa 10.7.2017 pidettävässä SuomiAreena-tapahtumassa heti avajaisten jälkeen klo 10–11.15 Puuvillan kauppakeskuksessa.

Psykologiliiton keskustelutilaisuus SuomiAreenassa Porissa 10.7.2017

Psykologit rakentavat hyvinvoivaa Suomea huolehtimalla mielen hyvinvoinnista. Paneelikeskustelussa pureudutaan psykologien laaja-alaiseen työhön yhteiskunnan kaikilla sektoreilla kaikenikäisten suomalaisten hyvinvoinnin hyväksi. 

Psykologiliiton puheenjohtajan, PsT Annarilla Ahtolan kanssa keskustelijoina ovat toimialapäällikkö, PsT Sirkkaliisa Heimonen ja työterveyspsykologi, kouluttajapsykoterapeutti, KM Arto Pietikäinen. Mukaan keskusteluun on saatu myös sisäministeri, TtT Paula Risikko. Tilaisuuden juontaa MTV:n uutisankkuri Kirsi Alm-Siira

Tilaisuus on avoin kaikille, ja sitä voi seurata myös striimattuna MTV Katsomosta. Tallenne keskustelusta on nähtävissä myöhemmin samassa paikassa.

60-vuotisjuhliaan tänä vuonna viettävä Suomen Psykologiliitto on ensimmäistä kertaa mukana Porin SuomiAreena-tapahtumassa. 

Lisätietoja:

SuomiAreenan koko ohjelman voi katsoa tästä linkistä.


***
Poistettu 6.7.2017 klo 15.14 teksti "Linkki ilmoitetaan myöhemmin." > Tilaisuus on avoin kaikille, ja sitä voi seurata myös striimattuna "MTV Katsomosta. Tallenne keskustelusta on nähtävissä myöhemmin samassa paikassa."

Palaa otsikoihin