Ajankohtaista

Ajankohtaista-osiosta löydät liiton ajankohtaiset uutiset, tiedotteet, blogi-kirjoitukset, tapahtumat ja niiden tallenteet. Medialle-osiosta löytyvät lehdistökuvat sekä Psykologiliiton asiantuntijoiden yhteystiedot toimittajien käyttöön.

Psykologi-lehden tiedot sekä liiton kannanotot ja muut julkaisut löytyvät Psykologiliitto-osiosta.


Uutiset

28.9.2018 13.52

Psykologiliitto: Viestinnän pitää tukea edunvalvontaa, joka on tärkein tehtävämme

Suomen Psykologiliitto on edunvalvontajärjestö. Edunvalvontajärjestönä roolimme on hyvinvointivaltiossa tärkeä: Psykologiliiton tehtäviä ovat muun muassa edistää psykologisen tiedon ja ammattitaidon käyttöä yhteiskunnassa ja kehittää psykologien ammattitaitoa. Lisäksi missiomme on edistää psykologisten palveluiden laatua ja edistää alan tutkimusta.

Edunvalvontatehtävämme tarkoittaa tietenkin sitä, että myös järjestölehtemme Psykologi-lehti on pää-äänenkannattajamme ja vie eteenpäin yhteisiä näkemyksiämme. Olemme samassa veneessä.

Viestintä on siirtynyt yhä enemmän sähköisiin medioihin ja erityisesti someen. Siksi myös me selvitämme tänä syksynä, miten viestinnän painopistettä saadaan enemmän nopean reagoinnin ja vuorovaikutuksen välineisiin.

Psykologiliitto haluaa tuottaa laadukasta, tieteeseen ja koeteltuun ammattikäytäntöön pohjautuvaa sekä ymmärrettävää tietoa. Tavoitteenamme on jakaa sitä omilla verkkosivuillamme ja sosiaalisessa mediassa. Haluamme olla entistä keskustelevampi toimija, mikä tarkoittaa viestinnän painopisteen siirtämistä nopean reagoinnin ja vuorovaikutuksen mahdollistaviin välineisiin.

Lisätietoa:
puheenjohtaja Annarilla Ahtola, p. 040 6877 677


Palaa otsikoihinVesa Nevalainen_Mauri Helenius_rajattu
Blogi

Auringonlaskun ala

Vesa Nevalainen