Tulevia tilaisuuksia

Näet tällä sivulla automaattisesti tulevien kuukausien tapahtumat.

Psykologiliitto järjestää jäsenilleen vuosittain tilaisuuksia, joissa käsitellään psykologien ammatilliseen toimintaan ja edunvalvontaan liittyviä kysymyksiä. Tilaisuuksia järjestetään myös yhteistyössä muiden tahojen kanssa. Tilaisuuksista tiedotetaan jäsenille myös sähköpostilla, uutiskirjeissä ja Psykologi-lehdessä. 

Oletko kiinnostunut mainostamaan tapahtumaasi psykologeille? Tutustu Psykologi-lehden mediatietoihin.

Matkalaskut

Liiton järjestämien tilaisuuksien matkalaskulomakkeet löytyvät klikkaamalla tästä linkistä.

Avustukset

Tietoa liiton myöntämistä avustuksista ja niiden anomuslomake löytyy tästä linkistä.


Yliopistosektorin jäsenten työmarkkinakoulutus: Tunne oikeutesi, huolehdi eduistasi!

16.3.2018

Psykologiliitto järjestää yliopistoissa työskenteleville jäsenilleen koulutus- ja neuvottelupäivän työmarkkina- ja edunvalvonta-asioista perjantaina 16.3. klo 14- 19

Tilaisuudessa tutustutaan työelämän erilaisiin pelisääntöihin, erityisesti tietenkin yliopistojen työehtosopimukseen. Esillä on myös psykologien palkkaustilanne, ja yhdessä pohdimme keinoja sen parantamiseen. Kuulemme lisäksi luottamusmiehen toiminnasta yliopistossa.

 Tilaisuuden vetäjänä toimii liiton yliopistosektorin edunvalvonnasta vastaava pääsihteeri Annamari Jokinen, ja kouluttajina virailevat JUKOn neuvottelupäällikkö, lakimies Markku Kojo sekä JUKOn pääluottamusmies Tiina Niklander HY. Mukana on myös Psykologiliiton valtion ja yliopistojen edunvalvontaryhmän jäseniä.

Jos olet yliopistossa työskentelevä Psykologiliiton jäsen, Ilmoittaudu 4.2. mennessä tästä linkistä: https://www.lyyti.in/Tunne_oikeutesi_huolehdi_eduistasi_0662

Mukaan voivat ilmoittautua myös yhdistysten puheenjohtajat riippumatta siitä, millä sektorilla itse työskentelevät. 

Koulutus- ja neuvottelupäivä pidetään perjantaina 16.3. klo 14 – 19 Hotelli Radisson Blu Plazassa, osoite Mikonkatu 23, Helsinki. Klo 19 nautimme yhdessä päivällistä. Kauempaa tuleville on mahdollisuus yöpymiseen.

 Liitto korvaa matkakustannukset ja kustantaa tarvittaessa yöpymisen liiton varaamassa hotellissa.

 Paikkoja on rajoitetusti, joten kannattaa ilmoittautua nopeasti. Koulutukseen toivotaan osallistuvan jäseniä kaikista yliopistoista, mikä otetaan huomioon paikkoja täytettäessä. Ilmoittautuneille lähetetään ohjeet matkalippujen varaamisesta sekä päivän tarkempi ohjelma myöhemmin.