Tulevia tilaisuuksia 2017

Näet tällä sivulla automaattisesti kuluvan kuukauden tulevat tapahtuvat. Selaa seuraavien kuukausien tapahtumiin nuolinäppäimillä.

Psykologiliitto järjestää jäsenilleen vuosittain tilaisuuksia, joissa käsitellään psykologien ammatilliseen toimintaan ja edunvalvontaan liittyviä kysymyksiä. Tilaisuuksia järjestetään myös yhteistyössä muiden tahojen kanssa. Tilaisuuksista tiedotetaan jäsenille tarkemmin sähköpostilla, uutiskirjeissä ja Psykologi-lehdessä. Liiton tilaisuuksiin ilmoittautuneille lähetään kurssikutsu ja tarkka ohjelma.

Oletko kiinnostunut mainostamaan tapahtumaasi psykologeille? Tutustu Psykologi-lehden mediatietoihin.

Matkalaskut

Liiton järjestämien tilaisuuksien matkalaskulomakkeet löytyvät klikkaamalla tästä linkistä.

Avustukset

Tietoa liiton myöntämistä avustuksista ja niiden anomuslomake löytyy tästä linkistä.


Nuorten psykologien koulutus- ja rekrytointipäivät

29.9.-30.9.2017

Ohjelmassa on luvassa muun muassa asiaa psykologien erikoistumiskoulutuksesta ja yrittäjyydestä sekä siitä, kuinka nuori psykologi voi onnistua työhaastattelussa, työnantajien tapaamista ja workshoppeja. Tätä ei kannata missata!

Tervetuloa Psykologiliiton järjestämille koulutus- ja rekrytointipäiville Jyväskylään 29.–30.9.2017! 

Ilmoittautuminen valtakunnallisille Nuorten psykologien koulutus- ja rekrytointipäiville on päättynyt. Tapahtuma keräsi ennätysmäärän ilmoittautuneita, jonka vuoksi kaikki halukkaat eivät valitettavasti mahtuneet mukaan koko viikonlopun ohjelmaan. Samalla konseptilla on tulossa vastaava tapahtuma jälleen parin vuoden sisään, joten ei syytä huoleen, mikäli ei tällä kertaa tärpännyt! :) 

Kaikille ilmoittautuneille on nyt lähetetty tieto mukaan pääsemisestä taikka varasijoille sijoittumisesta. Mikäli olet ilmoittautunut lomakkeen kautta, eikä mitään ole kuulunut, laitathan viestiä osoitteseen lisa.holopainen@psyli.fi, niin hoidetaan asia kuntoon. 

Ohjelma

Katso päivien ohjelma pdf:nä tästä linkistä.

Suomen Psykologiliiton ja NPV:n Nuorten psykologien koulutus- ja rekrypäivät järjestetään Jyväskylässä 29.–30.9.2017. Tapahtuma on suunnattu sekä nuorille että nuorenmielisille psykologeille ja lähiaikoina valmistuville psykologian opiskelijoille. Luvassa on tehokas paketti täyttä asiaa, huikeita puhujia, ainutlaatuisia verkostoitumismahdollisuuksia ja viikonlopunviettoa mahtavassa seurassa. Osaamistamme kehittämään saapuvat mm. Psykologiliiton puheenjohtaja Annarilla Ahtola, Jyväskylän yliopiston professori Raimo Lappalainen, yliopistonlehtori Aarno Laitila, psykologi Katarina Meskanen, neuropsykologian erikoispsykologi Sanna Liuha sekä monta muuta alansa huippuasiantuntijaa! Tapahtuma on Psykologiliiton jäsenille täysin ilmainen.

Ohjelmassa on varattu aikaa omakustanteiselle lounaalle. Liitto tarjoaa molempina päivinä aamukahvin ja iltapäiväkahvin. 

Majoitus

Majoituksen suhteen tarjotaan kahta edullista vaihtoehtoa – joko ilmainen yö toisen osallistujan luona (kysytään ilmoittautumislomakkeella) tai tarjoushintainen, omakustanteinen yö hotelli Albassa (Jyväsjärven rannalla, aivan molempien päivien ohjelmapaikkojen naapurissa). Hotelli Alba tarjoaa osallistujillemme seuraavanlaisen tarjouksen:

  • Yhden hengen Economy huone 74 €
  • Yhden Hengen Superior huone 90 €
  • Kahden hengen Standard huone 90 €
  • Saunallinen Junior Suite 1–2 hengelle 142 €.

Hinnat sisältävät buffet aamiaisen, Wifin, maksuttoman parkkipaikan sekä saunomismahdollisuuden.Varaukset suoraan hotelliin, p. 014 636 311 tai info@hotellialba.fi, varaustunnuksella Nuorten psykologien koulutus- ja rekrytointipäivät.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä TJS:n, Nuorten psykologien verkoston johtoryhmän sekä Stimulus ry:n kanssa.

Muista seurata tapahtumaa myös facebookissa.

Erittäin lämpimästi tervetuloa ja mukavaa syyskuun jatkoa siihen saakka!

Odottavin terveisin,

Lisa Holopainen
Opiskelijasihteeri
Suomen Psykologiliitto
Student Secretary
The Finnish Psychological Association
lisa.holopainen@psyli.fi
+358(0)401720214