Tulevia tilaisuuksia

Näet tällä sivulla automaattisesti tulevien kuukausien tapahtumat.

Psykologiliitto järjestää jäsenilleen vuosittain tilaisuuksia, joissa käsitellään psykologien ammatilliseen toimintaan ja edunvalvontaan liittyviä kysymyksiä. Tilaisuuksia järjestetään myös yhteistyössä muiden tahojen kanssa. Tilaisuuksista tiedotetaan jäsenille myös sähköpostilla, uutiskirjeissä ja Psykologi-lehdessä. 

Oletko kiinnostunut mainostamaan tapahtumaasi psykologeille? Tutustu Psykologi-lehden mediatietoihin.

Matkalaskut

Liiton järjestämien tilaisuuksien matkalaskulomakkeet löytyvät klikkaamalla tästä linkistä.

Avustukset

Tietoa liiton myöntämistä avustuksista ja niiden anomuslomake löytyy tästä linkistä.


Terveyspsykologian päivät

30.10.-31.10.2018

Suomen psykologinen seura järjestää Terveyspsykologian päivät Helsingissä yhteistyössä THL:n kanssa.

 Neljännen kerran järjestettävien Terveyspsykologian päivien keynote-puhujia  ovat muun muassa professori Minna Huotilainen (“Työ aivoterveyden tukena ja uhkana”) Helsingin yliopistosta sekä professori Taru Lintunen (“Tunne- ja vuorovaikutustaitojen kehittäminen hyvinvoinnin edistämisen kontekstissa”) Jyväskylän yliopistosta. 

Päivillä on tarjolla 30.10. myös erityisesti käytännön asiakastyötä tekeville ammattilaisille suunnattua ohjelmaa: Pilvikki Absetz (Itä-Suomen yliopisto, StopDia -hanke) kouluttaa terveyskäyttäytymisestä ja elintapamuutoksesta, ja Aija Logren ja Sanni Tiitinen (Tampereen yliopisto, Promo@Work -hanke) järjestävät työpajan ohjausvuorovaikutuksesta. 

Tapahtumassa voi kertoa ja kuulla ajankohtaisesta terveyden ja hyvinvoinnin psykologiaan liittyvästä tutkimuksesta ja tavata muita asiantuntijoita. Ohjelma on osallistujille maksuton.

Päivien ohjelmaan kutsutaan ehdotuksia suullisista esityksistä, postereista ja symposiumeista. Tarkempi abstraktikutsu löytyy täältä: http://www.terveyspsykologianjaos.net/terveyspsykologian-paivat-2018/abstraktikutsu/

Lisätietoja:  terveyspsykologia@gmail.com ja www.terveyspsykologianjaos.net