Tulevia tilaisuuksia

Näet tällä sivulla automaattisesti tulevien kuukausien tapahtumat.

Psykologiliitto järjestää jäsenilleen vuosittain tilaisuuksia, joissa käsitellään psykologien ammatilliseen toimintaan ja edunvalvontaan liittyviä kysymyksiä. Tilaisuuksia järjestetään myös yhteistyössä muiden tahojen kanssa. Tilaisuuksista tiedotetaan jäsenille myös sähköpostilla, uutiskirjeissä ja Psykologi-lehdessä. 

Oletko kiinnostunut mainostamaan tapahtumaasi psykologeille? Tutustu Psykologi-lehden mediatietoihin.

Matkalaskut

Liiton järjestämien tilaisuuksien matkalaskulomakkeet löytyvät klikkaamalla tästä linkistä.

Avustukset

Tietoa liiton myöntämistä avustuksista ja niiden anomuslomake löytyy tästä linkistä.


Skitsofrenian hyvä hoito tänään ja huomenna

23.4.2018 klo 12:00-16:00

Skitsofreniakoalition ja PSHP:n psykiatrian toimialan järjestämässä seminaarissa kerrotaan muun muassa Peijaksen sairaalan Feeniks-ryhmän skitsofrenian uusiutumista ehkäisevästä toimintamallista.

Aika ja paikka: 23.4.2018 klo 12-16 (salaattilounas 11-12), Tampereen kirjasto METSO, luentosali Lehmus        

Kohdeyleisö: Skitsofreniapotilaan hoitoon ja kuntoutukseen osallistuvat ammattilaiset, sosiaali- ja terveydenhuollon johtajat ja päättäjät, potilaiden omaiset, muut asiasta kiinnostuneet. Tilaisuus on maksuton.

Ohjelmassa on käytännönläheisiä alustuksia skitsofreniapotilaan hoidosta painottaen myös Tampereen alueen avohoidon ja sairaalan toimintakäytäntöjä. Lisäksi esitellään Peijaksen sairaalan Feeniks-ryhmän skitsofrenian uusiutumista ehkäisevää toimintamallia. Tarkempi ohjelma ja ilmoittautumislinkki avataan maaliskuun aikana.

Vuonna 2015 alkaneen hankkeen tavoite on vaikuttaa yhteiskunnan sekä sosiaali- ja terveydenhuollon päättäjiin, jotta skitsofrenian hoidossa otetaan käyttöön mahdollisimman laajasti vaikuttaviksi osoitettuja Käypä hoito -suosituksen mukaisia menetelmiä. 

Yhteistyössä ovat mukana Suomen Psykiatriyhdistys, Mielenterveyden keskusliitto, Suomen Aivot ry, Suomen Psykologiliitto ry, Mielenterveysomaisten keskusliitto FinFami ja Janssen-Cilag Oy.

Lue lisää ohjelmasta täältä.

Ilmoittautumiset sähköpostitse Janssenin Nordic Event Specialist Satu Henrikssonille sähköpostitse shenriks@its.jnj.com viimeistään 16.4.2018.  Mainitsethan samalla mahdollisen erityisruokavaliosi.