Ajankohtaista

Ajankohtaista-osiosta löydät liiton ajankohtaiset uutiset, tiedotteet, blogi-kirjoitukset, tapahtumat ja niiden tallenteet. Medialle-osiosta löytyvät lehdistökuvat sekä Psykologiliiton asiantuntijoiden yhteystiedot toimittajien käyttöön.

Psykologi-lehden tiedot sekä liiton kannanotot ja muut julkaisut löytyvät Psykologiliitto-osiosta.


Uutiset

18.9.2017

Tule tapaamaan Psykologiliiton opiskelijasihteeriä Akava PopUp -tapahtumiin

Suomen Psykologiliitto ja muut Akavan jäsenliitot esittelevät toimintaansa opiskelijoille Akava PopUp-kiertueella syys–lokakuussa. Opiskelijoilla on mahdollisuus kysyä työelämäasioista ja ammattiliittojen toiminnasta.

PopUp-kiertueella Psykologiliittoa edustaa liiton opiskelijasihteeri Lisa Holopainen. Hänet voi tavata Akavan ständillä seuraavan kerran Jyväskylässä 21.9. Jyväskylän yliopiston C-rakennuksen aulassa ja Helsingissä 26.9.2017 klo 9–14.

– Opiskelijat lähestyvät minua usein muun muassa työttömyyskassaan ja harjoitteluun liittyvissä asioissa. Vastaan mielelläni myös esimerkiksi psykologian opiskelua koskeviin kysymyksiin. Tervetuloa moikkaamaan!, Holopainen toivottaa.

Lisätietoa Akavan kotisivuilla.

Akava PopUp Tampere 2017_Kuva Kuva- Tarja Työlöjärvi
Opiskelijasihteeri Lisa Holopainen Psykologiliitosta (vas.) vastasi opiskelijoiden kysymyksiin ja esitteli Psykologiliiton toimintaa Akavan ständillä Tampereella 14. syyskuuta. Kuvassa on myös Ida Kilpeläinen Taso ry:stä. Kuva: Tarja Työlöjärvi, SOOL (Suomen Opettajaksi Opiskelevien Liitto)Palaa otsikoihin