Ajankohtaista

Ajankohtaista-osiosta löydät liiton ajankohtaiset uutiset, tiedotteet, blogi-kirjoitukset, tapahtumat ja niiden tallenteet. Medialle-osiosta löytyvät lehdistökuvat sekä Psykologiliiton asiantuntijoiden yhteystiedot toimittajien käyttöön.

Psykologi-lehden tiedot sekä liiton kannanotot ja muut julkaisut löytyvät Psykologiliitto-osiosta.


Uutiset

6.10.2017 8.00

Vuoden 2017 suomenruotsalainen psykologi on Tor-Erik Söderholm

Suomen Psykologiliiton ruotsinkielinen työryhmä on nimittänyt Vuoden 2017 suomenruotsalaiseksi psykologiksi Raaseporissa toimivan Tor-Erik Söderholmin. Valinta julkistettiin Suomenruotsalaisilla psykologipäivillä Tammisaaressa 5. lokakuuta. Vuoden suomenruotsalainen psykologi valittiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa.


Tor-Erik Söderholm on paitsi toistamiseen yksi Suomenruotsalaisten psykologipäivien pääjärjestäjistä tänä vuonna, myös toiminut aktiivisesti koko työuransa aikana erilaisissa psykologien työryhmissä, osallistunut ruotsinkielisten psykologien keskusteluun sosiaalisessa mediassa aktiivisesti ja jakanut anteliaasti työuransa aikana kertyneitä kokemuksiaan ja osaamistaan kollegoilleen, sekä työyhteisössään että sen ulkopuolella.

Söderholm on jatkuvasti psykologina pyrkinyt kehittämään psykologista osaamistaan, päivittänyt osaamistaan osallistumalla useisiin jatkokoulutuksiin myös työuransa loppuvaiheessa ja toiminut siten nuorempien kollegoiden kannustavana esimerkkinä läpi psykologin työuran jatkuvasta kiinnostuksesta psykologin ammattiin ja psykologiaan kehittyvänä tieteenä.

Söderholmin laaja kliininen osaaminen, positiivinen asenne, luova uteliaisuus ja aito huolenpito ovat vaikuttaneet suuresti suomenruotsalaiseen psykologitoimintaan. Hän on hyvän psykologin esikuva ja ansaitsee nimityksen Vuoden 2017 suomenruotsalaiseksi psykologiksi.

Suomen Psykologiliiton ruotsinkielinen työryhmä


Palaa otsikoihinVesa Nevalainen_Mauri Helenius_rajattu
Blogi

Autan sinut hengiltä

Vesa Nevalainen