Ajankohtaista

Ajankohtaista-osiosta löydät liiton ajankohtaiset uutiset, tiedotteet, blogi-kirjoitukset, tapahtumat ja niiden tallenteet. Medialle-osiosta löytyvät lehdistökuvat sekä Psykologiliiton asiantuntijoiden yhteystiedot toimittajien käyttöön.

Psykologi-lehden tiedot sekä liiton kannanotot ja muut julkaisut löytyvät Psykologiliitto-osiosta.


Uutiset

22.5.2018 Kirsi Ikulista Vuoden psykologi 2018

Kirsi Ikuli on tehnyt merkittävää työtä diabeteksen hoidon parissa. Hän auttaa ihmisiä sopeutumaan vaativaan sairauteensa ja jaksamaan sen omahoidossa.

Lue lisää


9.5.2018 Arkistointiongelmiin tulossa ratkaisu

Sosiaali- ja terveysministeriö on käynnistänyt Kelan kanssa yhteishankkeen, jossa on tarkoitus varmistaa toimintansa lopettaneiden sosiaali- ja terveydenhuoltoalan yrittäjien potilasasiakirjojen lainmukainen säilytys.

Lue lisää


3.5.2018 Tulevista sote-keskuksista puuttuu mielenterveysosaaminen

Psykologit puuttuvat kokonaan tulevien sote-keskusten palveluista ja henkilökunnasta. Tämä käy ilmi sote- ja maakuntauudistukseen liittyvistä asiakirjaluonnoksista.

Lue lisää


19.4.2018 Tietosuojauudistus tulee – mitä se tarkoittaa?

Euroopan unionin tietosuojalait uudistuvat. EU:n tietosuoja-asetusta (General Data Protection Regulation, GDPR) sovelletaan 25.5. alkaen kaikissa jäsenmaissa.

Lue lisää


13.4.2018 Kevään palkankorotukset maksussa – tarkista palkkalaskelmasi

Uusi työehtosopimuskausi on alkanut useimmilla työmarkkinasektoreilla helmikuun alussa. Ensimmäiset sopimuksen mukaiset palkankorotukset tulevat maksuun näinä päivinä.

Lue lisää


13.4.2018 Psykologiliitto hämmästelee päätöstä kuntoutuspsykoterapiasta

Hallitus linjasi kehysriihessä, että se laatii säädökset Kelan kuntoutuspsykoterapian ja vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen järjestämisestä ja rahoituksen siirrosta maakunnille.

Lue lisää


Edelliset Seuraavat