ajankohtaista2017_Erik Solin

Ajankohtaista

Ajankohtaista-osiosta löydät liiton ajankohtaiset uutiset, tiedotteet, blogi-kirjoitukset, tapahtumat ja niiden tallenteet. Medialle-osiosta löytyvät lehdistökuvat sekä Psykologiliiton asiantuntijoiden yhteystiedot toimittajien käyttöön.

Psykologi-lehden tiedot sekä liiton kannanotot ja muut julkaisut löytyvät Psykologiliitto-osiosta.


Uutiset

1.6.2017 Psykologian ainereaalissa parhaiten menestyneet palkittiin

Suomen Psykologiliitto ja Suomen psykologianopettajien yhdistys palkitsivat psykologian ainereaalissa parhaiten menestyneitä toukokuun lopussa. Psykologiassa käytettiin ensimmäistä kertaa sähköistä ylioppilaskoetta.

Lue lisää


24.5.2017 Tupsy kannattaa Ahtolan valintaa jatkokaudelle

Turun seudun psykologiyhdistys Tupsy tukee Suomen Psykologiliiton puheenjohtajan, Annarilla Ahtolan, valitsemista puheenjohtajaksi myös tulevalle kaksivuotiskaudelle 2018–2019.

Lue lisää


23.5.2017 Oikeuspsykologian erikoistumiskoulutukseen suuri määrä hakijoita

Ensimmäistä kertaa Suomessa järjestettävään oikeuspsykologian erikoistumiskoulutukseen haki 70 henkilöä. Heistä koulutukseen hyväksyttiin 31. Koulutusta koordinoi Åbo Akademi.

Lue lisää


22.5.2017 YTN ja Kaupan liitto yhteistyöhön

Kaupan liitto ja Ylemmät Toimihenkilöt YTN ovat päässeet sopuun liittojen välisestä yhteistyön ja yrityskohtaisen vuoropuhelun edistämisestä. Neuvotteluja käytiin valtakunnansovittelijan johdolla.

Lue lisää


22.5.2017 Eloranta: Palveluvalikoimaneuvostoon tulisi saada psykologian alan edustus

Julkisesti järjestetyn tai rahoitetun terveydenhuollon palveluista suosituksia antavasta palveluvalikoimaneuvostosta puuttuu kokonaan psykologiatieteen ja psykologiammatin asiantuntemus. Eeva-Johanna Eloranta (sd) on jättänyt asiasta kirjallisen kysymyksen hallitukselle.

Lue lisää


20.5.2017 Psykologiliiton liittovaltuusto asetti vaalitoimikunnan

Suomen Psykologiliiton liittovaltuusto asetti vaalitoimikunnan liiton hallituksen puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan sekä jäsenten ja varajäsenten valitsemiseksi vuosille 2018–2019. Vaali käydään marraskuun kokouksessa. Kokous pidettiin 20.5.2017 Helsingissä. Paikalla oli 40 valtuutettua.

Lue lisää


Edelliset Seuraavat