ajankohtaista2017_Erik Solin

Ajankohtaista

Ajankohtaista-osiosta löydät liiton ajankohtaiset uutiset, tiedotteet, blogi-kirjoitukset, tapahtumat ja niiden tallenteet. Medialle-osiosta löytyvät lehdistökuvat sekä Psykologiliiton asiantuntijoiden yhteystiedot toimittajien käyttöön.

Psykologi-lehden tiedot sekä liiton kannanotot ja muut julkaisut löytyvät Psykologiliitto-osiosta.


Uutiset

9.5.2017 Lasten Suomi -hanke haastaa lapset valokuvaamaan

Psykologien Sosiaalinen Vastuu ja Suomen Psykologiliitto järjestävät Lapsen Suomi -valokuvaushankkeen. 15-vuotiaat ja sitä nuoremmat lapset voivat vapaasti valokuvata ja kertoa kirjallisesti, miten he näkevät ympäristönsä ja mikä on heille tärkeää.

Lue lisää


8.5.2017 Vera Gergov on Psykologiliiton uusi ammattiasioista vastaava psykologi

Psykologian lisensiaatti, psykoterapian erikoispsykologi ja psykoterapeutti Vera Gergov (34 v) on nimitetty Suomen Psykologiliiton ammattiasioista vastaavaksi psykologiksi.

Lue lisää


25.4.2017 Pipsy tukee Ahtolaa jatkokaudelle

Pirkanmaan psykologiyhdistys Pipsy tukee Suomen Psykologiliiton puheenjohtajan, Annarilla Ahtolan, valitsemista puheenjohtajaksi myös tulevalle kaksivuotiskaudelle 2018–2019.

Lue lisää


20.4.2017 Psykologiliitto: Pienten palveluntarjoajien toimintaedellytykset turvattava

Psykologiliitto on antanut lausunnon sote-uudistukseen liittyvästä valinnanvapauslakiesityksestä. Lausunnossa kiinnitetään huomiota ammatinharjoittajien mahdollisuuksiin osallistua palveluiden tuottamista koskevaan kilpailuun tasaveroisesti suurten yritysten kanssa.

Lue lisää


11.4.2017 Tiedote kaupan alalla työskenteleville

Ylemmät toimihenkilöt YTN käynnistää toukokuussa kaupan alalla painostustoimenpiteitä työnantajaa vastaan. Psykologiliitto YTN:n jäsenenä on mukana toimenpiteissä.

Lue lisää


6.4.2017 EFPA: Psykologeilla on tärkeä rooli taistelussa masennusta vastaan

Euroopan psykologiliittojen järjestö EFPA (The European Federation of Psychologist’ Associations) korostaa psykologien varhaisen puuttumisen ja psykologiseen tutkimukseen pohjautuvan tiedon merkitystä masennuksen nujertamiseksi.

Lue lisää


Edelliset Seuraavat


Vesa Nevalainen_Mauri Helenius_rajattu
Blogi

Osallisuus ei riitä

Vesa Nevalainen