Psykologiliitto hakee vaalivaikuttamisen projektityöntekijää
Projektityöntekijänä työskentelet osana liiton toimiston ammatillisen edunvalvonnan tiimiä ja pidät yhteyttä myös liiton paikallisyhdistyksiin koordinoiden ja suunnitellen erityisesti vuoden 2025 hyvinvointialue- ja kuntavaalien vaikuttamistoimintaa. Projektityöntekijän työtehtäviin kuuluu muun muassa
- Paikallisyhdistysten tukeminen erilaisten vaalivaikuttamiseen liittyvien edunvalvontatapahtumien suunnittelussa
- Vaalivaikuttamiseen liittyvien materiaalien työstäminen
- Avustaminen Psykologiliiton kannanotoissa ja lausunnoissa
- Päättäjien ja vaikuttajien kartoittaminen ja tarvittaessa kontaktointi
- Liiton ammatillisten työryhmien yhteyshenkilönä toimiminen sekä ohjeistusten ja tulevan toimikauden haun toteutus yhdessä puheenjohtajan kanssa
- Ammatillisten edunvalvontamateriaalien päivitys verkkosivuille
Edellytämme psykologian alan tuntemusta ja joustavaa työotetta. Tehtävä sopii psykologian maisterin tutkinnon suorittaneelle, mutta huomioimme myös muut soveltuvat korkeakoulututkinnot. Sijaisuus suunnitellaan siten, että se sopii sekä vastavalmistuneelle että työurallaan pidemmällä olevalle, sillä työtehtäviä voidaan räätälöidä valitun henkilön kokemuksen ja muun osaamisen perusteella. Työ vaatii hyvää suunnittelu- ja organisointitaitoa, mutta myös sopeutumista uusiin tilanteisiin. Valmius tuottaa ammatilliseen edunvalvontaan kuuluvia tekstejä kuten vaalimateriaalia ja ohjeistuksia on keskeistä. Työ edellyttää ripeää ja itsenäistä työotetta sekä oman työn johtamisen ja priorisoinnin taitoa. Tehtävässä tarvitaan erilaisten tietokoneohjelmien näppärää käyttötaitoa ja valmiutta oppia uutta (esim. Excel, kyselytyökalut, verkkosivut). Eduksi katsotaan kokemus järjestökentällä, kuten yhdistyksissä tai opiskelijajärjestöissä. Työskentelykieli on suomi, mutta sujuva englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan myös eduksi.
Psykologiliiton moniammatilliseen työyhteisöön kuuluu 12 työntekijää. Henkilöstön esimiehenä toimii liiton puheenjohtaja. Tarjoamme sinulle mukavan työilmapiirin sekä monipuolisen työnkuvan. Psykologiliitossa on viihtyisät työtilat, etätyömahdollisuus ja hyvät henkilöstöedut, kuten laaja työterveyshuolto, lounas- ja virkistysetu sekä mahdollisuus HSL:n työmatkalippuun palkanosana. Palkkaus on kilpailukykyinen. Psykologiliiton toiminta on joustavaa ja panostamme henkilöstön hyvinvointiin. Työnantajana Psykologiliitto on vakavarainen yhdistys. Työ alkaa sopimuksen mukaan noin 22.7.2024.
Koska kyseessä on vuorotteluvapaasijaisuus, hakijalle asetetaan myös tiettyjä ehtoja:
- Sijaisen on oltava työtön työnhakija TE-toimistossa välittömästi ennen sijaisuuden alkamista.
- Sijaiseksi käy henkilö, jonka työttömyys on yhdessä tai useammassa jaksossa kestänyt vähintään 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana.
- Poikkeus: Seuraavissa tilanteissa sijaiseksi voidaan palkata henkilö, jonka työttömyys on kestänyt vain yhden päivän välittömästi ennen sijaisuuden alkamista:
- Henkilö on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.
- Henkilö on alle 30-vuotias ja ammatillisen- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi.
- Sijaiseksi ei voida palkata henkilöä, jota pidetään työttömyysturvalaissa määriteltynä päätoimisena opiskelijana tai päätoimisena yrittäjänä.
- Keskeneräiset opinnot ja mahdollinen yritystoiminta on selvitettävä TE-toimistossa.
Tuemme ja ohjeistamme valittua henkilöä vuorotteluvapaan sijaisuuteen liittyvässä byrokratiassa.
Lisätietoja tehtävästä antaa liiton puheenjohtaja Jari Lipsanen, 045 720 1097, jari.lipsanen@psyli.fi
Hae tehtävää lähettämällä yhden sivun mittaisen hakemuksesi palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi yhtenä pdf- tai Word-tiedostona osoitteeseen jari.lipsanen@psyli.fi
Laita viestin otsikoksi ”Hakemus ammatillisen edunvalvonnan vuorotteluvapaasijaisuuteen”.
Vuorotteluvapaan sijainen palkataan heti sopivan henkilön löytyessä. Lähetä hakemuksesi siis mahdollisimman pian tai viimeistään keskiviikkona 5.6.2024.
Suomen Psykologiliitto on psykologien ammattijärjestö, joka on perustettu vuonna 1957. Psykologiliitto edistää jäsentensä palkka- ja ammatillisia etuja. Liitto pyrkii myös vaikuttamaan psykologeja ja mielenterveyttä koskevaan yhteiskunnalliseen päätöksentekoon ja lainsäädäntöön.
Tällä hetkellä liitossa on noin 8 100 jäsentä. Jäsenmäärä kasvaa tasaisesti. Lähes 90 prosenttia suomalaisista psykologeista on järjestäytynyt Psykologiliittoon.